fotoshoots

fotoshoots · 01. oktober 2021
WINACTIE
Win een media pakket Fotoshoot t.w.v 250 euro.
fotoshoots · 21. september 2021
Casting Portfolio mini shoot dag
Op veler verzoek weer eens een portfolio mini shoot dag. Dit is een mini versie van mijn normale casting en portfolio shoots voor een speciale actie prijs die alleen op die dag geldt.
fotoshoots · 25. november 2020
Eind Oktober plaatste ik op mijn instagram voor het eerst in jaren weer eens een oproep voor een TFP shoot, omdat ik door Corona enkele plekjes vrij had in November die ik graag creatief wilde opvullen.
fotoshoots · 06. november 2020
Vandaag had ik Rosalie te gast in mij studio. Jullie kunnen haar kennen van Tik Tok als "you can call me Rose"
fotoshoots · 01. november 2020
Prezoom Fotostudio bestaat alweer 15 jaar! Dit vieren we met een leuke aanbieding voor een portretshoot!
fotoshoots · 29. oktober 2020
In de maand November heb ik nog enkele gaatjes vrij en deze wil ik graag opvullen met TFP Instagram shoots. Hiervoor ben ik op zoek naar modellen (m/v 5-16) met een eigen instagram account die komende weken doordeweeks een keertje tijd hebben om naar onze studio te komen voor een TFP shoot. Uiteraard krijg jij van ons ook enkele foto's in HR formaat om op je eigen instagram te delen zodat we elkaar kunnen taggen. Spreekt deze shoot je aan en ben je beschikbaar volg ons dan even op instagram,.
fotoshoots · 25. mei 2020
We mogen weer gaan fotograferen. Uiteraard doe ik dit op gepaste afstand met alle veiligheid regels in acht nemende omtrent Corona.