fotoshoots

fotoshoots · 20. mei 2022
DE SHOEBY SHOOT IS KLAAR
Vanaf 20 mei kunt u bij mij de digitale bestanden bestellen. Speciaal voor Shoeby werk ik bij deze shoot met kortingen. Zo krijg je 5 euro korting op de losse digitale HR bestanden en kan je een voordelig totaal pakket met alle HRD bestanden kopen voor een speciale bundel prijs. Deze prijs is afhankelijk van het aantal bestanden die er zijn gemaakt, maar heeft minimaal 10 mooie foto's.
fotoshoots · 12. maart 2022
Spotify
Afgelopen jaar heb ik de eer gehad om een fotoshoot te mogen doen met diverse artiesten die nummers uitbrengen op Spotify...
fotoshoots · 10. januari 2022
K2 ZOEKT K3
Klaasje ging weg... K3 werd K2... K2 ging opzoek naar een nieuw K3tje en ineens was daar Diede...
fotoshoots · 25. december 2021
Thimo van Haaren
Afgelopen week hadden we de talentvolle Thimo van Haaren in de studio.
fotoshoots · 21. september 2021
Casting Portfolio mini shoot dag
Op veler verzoek weer eens een portfolio mini shoot dag. Dit is een mini versie van mijn normale casting en portfolio shoots voor een speciale actie prijs die alleen op die dag geldt.
fotoshoots · 29. december 2020
We zitten weer in een lockdown in Nederland. Dat betekend dat we ook weer thuis les moeten gaan geven. Hierdoor heb ik helaas weer minder tijd om te kunnen werken.
fotoshoots · 25. november 2020
Eind Oktober plaatste ik op mijn instagram voor het eerst in jaren weer eens een oproep voor een TFP shoot, omdat ik door Corona enkele plekjes vrij had in November die ik graag creatief wilde opvullen.
fotoshoots · 06. november 2020
Vandaag had ik Rosalie te gast in mij studio. Jullie kunnen haar kennen van Tik Tok als "you can call me Rose"
fotoshoots · 01. november 2020
Prezoom Fotostudio bestaat alweer 15 jaar! Dit vieren we met een leuke aanbieding voor een portretshoot!
fotoshoots · 29. oktober 2020
In de maand November heb ik nog enkele gaatjes vrij en deze wil ik graag opvullen met TFP Instagram shoots. Hiervoor ben ik op zoek naar modellen (m/v 5-16) met een eigen instagram account die komende weken doordeweeks een keertje tijd hebben om naar onze studio te komen voor een TFP shoot. Uiteraard krijg jij van ons ook enkele foto's in HR formaat om op je eigen instagram te delen zodat we elkaar kunnen taggen. Spreekt deze shoot je aan en ben je beschikbaar volg ons dan even op instagram,.

Meer weergeven