Onze werkwijze

Media Shoots

Mijn liefde voor fotografie is ontstaan toen ik als jong meisje gevraagd werd of foto's die ik destijds van Peter Andre had gemaakt gebruikt mochten worden voor de Hitkrant.
Inmiddels ruim 20 jaar verder heb ik vele acteurs, zangers, muzikanten en andere bekende mensen voor mijn lens gehad.

Ben je op zoek naar een fotograaf voor persfoto's/castingfoto's, je album cover, je youtube kanaal of gewoon voor je instagram portfolio, dan ben je bij mij zeker aan het juiste adres.
Neem ook eens een kijkje bij mijn Insta Pop-up Studio shoot.
Voor meer informatie klik op de knop of neem contact op voor samenwerkings mogelijkheden. Maatwerk is ook mogelijk hierbij.

Uit de oude analoge doos...

Just Timberlake, Usher, Peter Andre, Volumia

Ian Somerhalder (acteur Lost, The Vampire Diaries), Kat Graham (Zangeres, actrice), Stephen Amell (acteurs o.a Arrow), Joseph Morgan (Acteur o.a The Orginals) , Charlie Carver (acteur o.a Teen Wolf, Ratched, The Batman), Casey Deidrick (Acteur, model) , Dylan O' Brien (Acteur o.a The Mazerunner, Love & Monsters, Teenwolf) Rein van Duivenboden (Zanger, acteur o.a Mainstreet, GTST) , Froy Gutierrez (Acteur, zanger o.a Teenwolf, A Cowgirls Story)Kidshoots

Het blijft voor mij een feestje om met kinderen te mogen werken. Dus de kidsshoots wil ik er toch naast blijven doen.
Deze is bedoeld voor kinderen vanaf de 6 maanden tot en met de 12 jaar. We zullen hier ongeveer een uurtje mee bezig zijn, afhankelijk van het kind.
Na de shoot ontvangt u de 10 leukste foto's in hoge resolutie digitaal van mij.
Hou er rekening mee dat het uitzoeken en bewerken van foto's ook tijd kost, dus mocht u de foto's voor een specifieke datum nodig hebben, boek uw shoot dan ruim op tijd.
In overleg sta ik eventueel ook open voor babyshoots vanaf 3 maanden.

Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen m.b.t Corona.
In verband met Corona hebben we onze prijzen tijdelijk verlaagd.

Ga voor meer informatie en de prijzen naar:Modellenshoot

Vanaf de 8 jaar kun je een modellenshoot komen doen in onze studio. We zijn hier zeker een uurtje mee bezig en je krijgt hierbij 10 foto's in hoge resolutie digitaal aangeleverd.
Ook kun je kiezen voor een portretshoot, dan zijn we maximaal 30 minuten bezig en daarbij ontvang je 3 portret foto's in hoge resolutie.
Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen m.b.t Corona en gepaste afstand. De shoots kunnen met mooi weer in overleg eventueel ook buiten plaats vinden. Klik voor meer informatie op de knop:Maatwerk

Heeft u intresse in mijn werk en wilt u graag een fotoshoot naar uw wensen, dan kunt u altijd contact met me opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Denk hierbij aan een cakesmashshoot, Milkbath shoot, een social media shoot, a day in a life shoot of een buitenshoot.
Ik werk zelf graag met voordelige vaste pakket prijzen, maar uiteraard ben ik ook gewoon te boeken voor maatwerk.
Ik sta zeker ook open voor uw eigen creative ideeën.
We bespreken uw wensen en ik zal aan de hand daarvan een draaiboek maken om misverstanden achteraf te voorkomen. Na uw goedkeuring kunnen we shoot gaan inplannen.

Omdat dit maatwerk is, zijn de kosten hiervan afhankelijk van de wensen van de klant. Deze zullen vooraf in het draaiboek gecommuniceerd worden.

 

Algemene Informatie:

 

Ik ben te boeken vanaf 30 min.

Hou rekening met reiskosten als de shoot op locatie is.
Extra digitale foto's zijn ook los bij te bestellen voor 15,-  per digitale hoge resolutie foto.

Betaling dient direct na de shoot te geschieden, na betaling ga ik het geschoten materiaal allemaal uitzoeken en bewerken waar mogelijk.
Zodra de overeengekomen bestanden klaar zijn worden deze via wetransfer door gestuurd.