Onze werkwijze

Maatwerk

Heeft u intresse in mijn werk en wilt u graag een fotoshoot naar uw wensen, dan kunt u altijd contact met me opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Denk hierbij aan een cakesmashshoot, Milkbath shoot, een social media shoot of een buitenshoot.
Ik sta zeker ook open voor uw eigen creative ideeën.
We bespreken uw wensen en ik zal aan de hand daarvan een draaiboek maken om misverstanden achteraf te voorkomen. Na uw goedkeuring kunnen we shoot gaan inplannen.

Omdat dit maatwerk is, zijn de kosten hiervan afhankelijk van de wensen van de klant. Deze zullen vooraf in het draaiboek gecommuniceerd worden.


Kidshoots

Het blijft voor mij een feestje om met kinderen te mogen werken. Dus de kidsshoots wil ik er toch naast blijven doen.
Deze is bedoeld voor kinderen vanaf de 6 maanden tot en met de 8 jaar. We zullen hier ongeveer een uurtje mee bezig zijn, afhankelijk van het kind.
Na de shoot ontvangt u de 10 leukste foto's in hoge resolutie digitaal van mij.
Hou er rekening mee dat het uitzoeken en bewerken van foto's ook tijd kost, dus mocht u de foto's voor een specifieke datum nodig hebben, boek uw shoot dan ruim op tijd.

De standaard prijzen voor een Kidsshoot zijn:
 175 euro  (Professionele nabewerking van de foto’s. 10 foto's in hoge resolutie)
(broers/zussen: 2 kinderen 200 euro, 3 kinderen 225 euro)

 


Modellenshoot

Vanaf de 9 jaar kun je een modellenshoot komen doen in onze studio. We zijn hier zeker een uurtje mee bezig en je krijgt hierbij 10 foto's in hoge resolutie digitaal aangeleverd.
Ook kun je kiezen voor een portretshoot, dan zijn we maximaal 30 minuten bezig en daarbij ontvang je 3 portret foto's in hoge resolutie.

Modellenshoot      150 euro   (Professionele nabewerking van de foto’s. 10 foto's in hoge resolutie)


(2 modellen, b.v vriendin of partner 175 euro)

Portretshoot          75 euro (Professionele nabewerking van de foto’s. 3 foto's in hoge resolutie)