Slaapfeestjes

Met zijn allen lekker kamperen in de woonkamer geheel in een supergaaf thema met bijpassende aankleding inclusief o.a tipi tentjes, luchtbedden, dekbedden en kussentjes.
Hoe leuk is dat?
De Tipi slaapfeestjes zijn nog een vrij nieuw concept in Nederland, maar in Amerika al enorm populair.
En nu is het ook mogelijk om vanuit Venray een prachtig Tipi tentenkamp te huren om de verjaardag van je kind op een magische wijze aan te kleden.
We hebben hippe thema's voor zowel jongens als meisjes, dus genoeg keuze.
Droom jij van een Safari Avontuur....
een regenboog wereld met unicorns...
of ben je een echte superheld in je dromen?

Met de unieke Tipi slaapfeestjes van Prezoom is het allemaal mogelijk.
We blijven onze slaapfeestjes ook constant uit breiden met nieuwe items en nieuwe thema's.
Onze Slaapfeestjes zijn te huur vanaf 125 euro (4 personen) en komen inclusief alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke avond. Tentjes, luchtbedden, beddengoed en leuke accessoires in bijbehorend thema.

De gehuurde spullen blijven eigendom van Prezoom en het is niet toegestaan in de tentjes te eten of er eigen decoratie aan vast te maken.

Al onze Slaapfeestjes zijn eventueel ook uit te breiden met (maatwerk) entertainment voor de avond zoals een uitgewerkt spelletje, speurtocht of een quiz of een fotoshoot.
Omdat de onderdelen van onze pakketten stuk kunnen gaan, hanteren wij 100 euro borg. Bij nette en complete inlevering ontvang je deze borg binnen 5 dagen na aflevering terug. Schade die ontstaan is door normale slijtage worden uiteraard niet in rekening gebracht. Indien er echter schade of vermissing ontstaat veroorzaakt tijdens de verhuur dan zijn we genoodzaakt om borg in te houden en/of eventueel vervangwaarden in rekening te brengen zoals vermeldt op de bijgevoegde lijst.
Ook brengen wij bij reservering een aanbetaling van 25 euro in rekening. De beschikbare data's zitten over het algemeen vrij snel vol, dus boek op tijd om teleurstelling te voorkomen.
Het reserveringsformulier vind u onderaan deze pagina.

Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons op nemen door middel van het contact formulier onder aan deze pagina.


Onze slaapfeest thema's

EXPEDITIE ADVENTURE

 

Waan je een echte avonturier met dit slaapfeestje geheel in safari stijl. Alle accessoires zijn in aardetinten met dieren, hout en natuur als uitgangspunten. Een echt kampeer avontuur!


Dit slaapfeestje is te huur vanaf 4 personen en komt inclusief met tipi tentjes, luchtbedden, dekbedden en bedtextiel, kussentjes, letterborden voor de namen van alle kinderen die kunnen fungeren als nachtlampjes en bijzettafeltjes.
Daarnaast vind je ook een kampvuur, diverse sierkussentjes, vloerkleedjes en lichtslingers in het pakket om
het hele plaatje compleet te maken.ANIMAL CROSSING

 

Hou je van het eiland leven dan is dit slaapfeestje perfect voor jou.
Dit thema komt met bijpassende items die je kunt herkennen uit de gelijknamige game. Voor de echte Animal Crossing fans


Dit slaapfeestje is te huur vanaf 4 tot max 6 personen en komt inclusief met tipi tentjes, luchtbedden, dekbedden en bedtextiel, diy kaartjes van foam kussentjes, letterborden voor de namen van alle kinderen die kunnen fungeren als nachtlampjes en bijzettafeltjes.
Daarnaast vind je ook een kampvuur, diverse sierkussentjes, vloerkleedjes en lichtslingers in het pakket om
het hele plaatje compleet te maken.

 RAINBOWS DREAMS

Je bent helemaal in de wolken met dit prachtige thema in pastel kleuren vol met regenbogen. Dit thema komt samen met bijpassende regenboog tutu's en unicorn slaapmaskers voor alle kinderen.

Dit slaapfeestje is te huur vanaf 4 personen en komt inclusief met tipi tentjes, luchtbedden, dekbedden en bedtextiel, kussentjes, letterborden  voor de namen van alle kinderen die kunnen fungeren als nachtlampjes en bijzettafeltjes.
Daarnaast vind je ook een kampvuur, een grote unicorn, diverse regenboog sierkussentjes, vloerkleedjes en wolken lichtslingers in het pakket om
het hele plaatje compleet te maken.SUPERHERO MONOCHROME

Altijd al een Superheld willen zijn?
Met dit superhippe thema kan dan.
Dit thema is geheel in moderne zwart wit kleuren en komt samen met superhelden maskers en capes voor alle kinderen.

Dit slaapfeestje is te huur vanaf 4 personen en komt inclusief met tipi tentjes, luchtbedden, dekbedden en bedtextiel, kussentjes, letterborden in zwart wit voor de namen van alle kinderen die kunnen fungeren als nachtlampjes en bijzettafeltjes.
Daarnaast vind je ook een kampvuur, diverse sierkussentjes, vloerkleedjes en lichtslingers in het pakket om
het hele plaatje compleet te maken.BOHEMIAN NIGHTS

Waak jij bij het kampvuur of droom je over Duizend en Een nacht?
Dit thema komt in prachtige mint groene en roze pastel tinten gecombineerd met lichte aardetinten.  Dromenvangers en veertjes maken dit thema een dromerig geheel.

Dit slaapfeestje is te huur vanaf 4 personen en komt inclusief met tipi tentjes, luchtbedden, dekbedden en bedtextiel, kussentjes, letterborden in zwart wit voor de namen van alle kinderen die kunnen fungeren als nachtlampjes en bijzettafeltjes.
Daarnaast vind je ook een kampvuur, diverse sierkussentjes, vloerkleedjes, en lichtslingers in het pakket om
het hele plaatje compleet te maken.

 O.M.G FASHION DOLLS
Momenteel tijdelijk niet meer te huur


OMG! Dit feestje is all about the glitter and the glammer! Het voelt alsof je in de beauty & fashion wereld van de L.O.L dolls bent gestapt. Dit thema bestaat uit zwart met fel roze en gouden accenten.

Dit slaapfeestje is te huur vanaf 4 personen en komt inclusief met tipi tentjes, luchtbedden, dekbedden en bedtextiel,  letterborden in zwart wit voor de namen van alle kinderen die kunnen fungeren als nachtlampjes en bijzettafeltjes.
Daarnaast vind je ook een selfie frame met diverse photobooth props, sierkussentjes, vloerkleedjes, een projector en lichtslingers in het pakket om
het hele plaatje compleet te maken. Ben je klaar voor de catwalk?Reserveringsformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.