Fotoshoots


Toen ik in 2004 naast reclame, concert, Bruiloften en modellen fotografie ook Bolle Buik, baby en Newborn shoots ging doen, zag je dat eigenlijk nog niet echt vaak in Nederland.  Daardoor kwamen er ineens enorm veel aanvragen voor juist dat soort fotoshoots binnen.

Dit zorgde er voor dat toen ik in 2008 van Eindhoven naar Venray verhuisde, ik me voornamelijk met de zwangerschaps en newborn/kind fotografie bezig ben gehouden in mijn nieuwe studio.
Jarenlang heb ik met veel plezier Bolle Buiken, newborns en kinderen vastgelegd totdat ik zelf zwanger werd.Vanaf 2012 ben ik me weer meer gaan bezig houden met product, stock en reclame fotografie, bekende personen fotograferen en met peuters en kleuters en Cake Smash shoots iets wat in Amerika populair was op dat moment.
Ik had inmiddels in 10 jaar tijd heel wat achtergronden en accessoires opgespaard die ik in mijn studio kon gebruiken en was daardoor ook toe aan een grotere ruimte. In 2015 ben ik naar een grotere studio verhuisd.

Vanuit mijn nieuwe studio op het bedrijven terrein richt ik me tegenwoordig voornamelijk op fotoshoots waar ik mijn creativiteit in kwijt kan zoals fine art portretten en speciale bewerkingen van kinderen, bekende mensen en op reclame en product fotografie.

Om me toch weer te onderscheiden tussen de vele fotografen die er de laatste paar jaar zijn in Nederland, bouw ik tegenwoordig vaak speciale sets op in mijn studio waar je dan tijdelijk gebruik van kunt maken. Ook deze kun je terug vinden op mijn facebook pagina en op de pagina sets.
Mocht er interesse zijn om door mij een shoot te laten verzorgen dan kan u altijd contact met me opnemen.
Als ik zelf leuke aanbiedingen voor fotoshoots heb of modellen zoek dan plaatst ik dit meestal op mijn facebook pagina.

Mijn Stock portfolio vind je op: