Acties en Sets

Als wij speciale acties hebben zoals b.v een Valentijn Shoot, Moederdag Shoot of Winter shoot dan kunt u deze meestal vinden op onze social media paginas of op deze pagina.

Modellen Gezocht        TFP SHOOT m/v 5-16

In de maand November heb ik nog enkele gaatjes vrij en deze wil ik graag opvullen met TFP Instagram shoots.

Hiervoor ben ik op zoek naar modellen (m/v 5-16) met een eigen instagram account die komende weken doordeweeks een keertje tijd hebben om naar onze studio te komen voor een TFP shoot. Uiteraard krijg jij van ons ook enkele foto's in HR formaat om op je eigen instagram te delen zodat we elkaar kunnen taggen.
Spreekt deze shoot je aan en ben je beschikbaar volg ons dan even op instagram en laat het ons daar weten onder de modellen oproep op ons profiel.


Milk Bath Shoot

Het is weer lente en we hebben al een aantal prachtige zomerse dagen gehad met zwem weer. Nu in deze  Corona tijd wil ik de melkbad shoots bij voorkeur ook buiten kunnen doen. Deze shoots zijn dan ook weer te boeken vanaf mei zolang het weer het toelaat tot 1 juli. Daarna komen we in de vakantie periode en moet ik weer even kijken wanneer ik eventueel tijd heb om shoots in te plannen.
Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Party Set

We hebben momenteel deze prachtige pastel party setting in onze studio opgebouwd.
Deze staat er zeker nog tot 14 februari 2020.
Mocht iemand geïnterreseerd zijn om een shoot in deze setting te komen doen dan is dit tot die tijd mogelijk tegen onze kidsshoot prijzen.


Winter Portret

Momenteel is er een speciale aanbieding voor een Winter Portretshoot waar je voor 50 euro een Winter Portret kan laten maken.

Deze aanbieding loopt tot 25 januari 2020.