Auto Adventure Speurtochten


Naast onze events, escape rooms, speurtochten en kinderfeestjes hebben we tegenwoordig ook Auto Speurtochten.
Deze zijn vooral in de huidige tijd een goede oplossing om toch een leuke activiteit bij ons te boeken omdat ze een Corona proof uitje zijn.
Onze tochten leiden jullie met de auto naar prachtige plekken waar je ook regelmatig een stop kunt maken mocht je dit willen.
Daarnaast zij er verborgen aanwijzingen en foto's te speuren waardoor deze tochten een leuke uitdaging zijn voor jong en oud.

Per tocht staat aangegeven hoelang deze ongeveer duurt en wat je kunt verwachten.
Heeft u een speurtocht uitgekozen vul dan het boekingformulier in en dan ontvangt u van ons een mail met met een betalingslink. Na de betaling kunt u uw tocht meteen gaan doen.
Van elke verkochte speurtocht gaat een gedeelte in een pot die elke maand verloot zal worden onder de deelnemers met de juiste code.
Geef deze tocht aub niet gratis door aan andere, maar beveel onze website aan zodat we op deze manier toch Corona Proof events kunnen blijven doen, zolang onze normale events niet door kunnen gaan.


Speurtochten boeken:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


De speurtochten:


Limburg

Auto Adventure "Maas en Meer"

Deze prachtige tocht rondom Venray en Arcen heeft meerdere startpunt opties. Het is een zeer gevarieerde tocht met actieve speur stukken en ook wat rustigere stukken om van de adembenemende natuur te kunnen genieten.
De tocht komt langs een aantal prachtige locaties, waar u  wandel stop kunt maken en zo een gehele dag zou kunnen vullen.
De reistijd van alleen de de tocht en speurwerk (los van eventuele optionele wandelingen) bedraagt ongeveer 3/4 uur.