· 

TFP Modellen gezocht


Eind Oktober plaatste ik op mijn instagram voor het eerst in jaren weer eens een oproep voor een TFP shoot, omdat ik door Corona enkele plekjes vrij had in November die ik graag creatief wilde opvullen.
Deze oproep werd gedeeld door iemand op fb en ineens liep het storm met de reacties.
Wow, zoveel had ik er totaal niet verwacht. Nogmaals echt super bedankt voor alle interesse van iedereen die gereageerd heeft.

De vrije gaatjes werden snel gevuld door 2 mooie jonge meiden die toevallig ook beide konden op de data en tijden die gevuld moesten worden.
Hier onder enkele resultaten van de shoots.

Deze maand heb ik het weer wat drukker gelukkig maar mocht ik ooit vaker gaten in mijn agenda hebben dan plaatst ik een nieuwe oproep op mijn instagram www.instagram.com/prezoom_nl dus hou deze zeker in de gaten mocht je interesse hebben in een fotoshoot in mijn mooie studio.

Uiteraard zijn die ook gewoon te boeken zodat je bent verzekerd van een plekje en mooie foto's. ;)

Ik heb ook erg leuke acties lopen op de portretshoot momenteel en diverse pakketten in verschillende prijsklasse.