· 

DE SHOEBY SHOOT IS KLAAR

JAAAAAAA, de Shoeby Shoot is klaar!!

Vanaf 20 mei kunt u bij mij de digitale bestanden bestellen. En ik kan jullie vertellen dat er echt veel hele leuke foto's tussen zitten, want ik had het echt getroffen met al die knappe en stoere modellen.
Speciaal voor Shoeby werk ik bij deze shoot met kortingen. 

Zo krijg je 5 euro korting op de losse digitale HR bestanden en kan je een voordelig totaal pakket met alle HRD bestanden kopen voor een speciale bundel prijs. Deze prijs is afhankelijk van het aantal bestanden die er zijn gemaakt, maar heeft minimaal 10 mooie foto' s.

Met de digitale HR bestanden kan je de foto's zo vaak kan afdrukken voor eigen gebruik als je zelf wilt. Neem even contact met me op als je de foto's graag wilt bekijken.

 

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.