GAMENIGHTS & QUIZZEN

QUIZ IN UW HORECA GELEGENHEID?

Door populaire en hippe thema quizzen te houden in uw horeca onderneming trekt u nieuwe klanten aan. Er zit voor u als ondernemer weinig risico aan, maar uiteraard profiteert u wel van de extra omzet.
Wij zijn graag uw quizmasters en maken voor u een hippe en leuke quiz die uw klanten zullen waarderen.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

QUIZZEN

Een pub quiz of thema quiz in uw horeca gelegenheid of tijdens uw event? Dat is allemaal mogelijk. We hebben diverse quizzen in leuke thema's voor jong en oud en we kunnen ook een quiz op maat maken in een bepaald thema. Denk hierbij aan b.v muziek, film, een serie, de 70ties, 90ties, Disney, Harry Potter, Friends, Abba etc.

GAMENIGHT

Onze standaard Game Night bestaat uit 3 onderdelen namelijk pictionary, hints en verboden woorden raden.
Uiteraard zijn er vele andere spelletjes in overleg mogelijk. Ook kunnen onze Game Nights in een bepaald thema naar wens. Neem voor meer informatie en alle mogelijkheden contact met ons op.

 

TEAMBUILDING

Onze Teambuilding activiteiten zijn vooral geschikt voor wat kleinere groepen. Denk hierbij aan spellen met meerdere teams tegen elkaar zoals een quiz, mobiele escape room/adventure spel, theater sport spellen, improvisatie spellen of moord mysteries. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.