Shoeby Modellen Shoot


Op 11 mei 2022 was het weer zo ver. Op die dag vond de speciale Shoeby Modellen Shoot plaats in de vestiging van Shoeby in Venray.

Uw kinderen zijn daar gestyled en vervolgens als een echt model op de foto geweest in de speciale Prezoom Pop-up Shoeby studio. Ze mochten de gaafste Shoeby kleding aan en samen maakte we er een echt modellenfeestje van.  En er valt ook nog een gave prijs te winnen.
Vervolgens krijgt u van Shoeby een mooie afdruk gratis die u een tijdje later mag komen ophalen in de winkel. Shoeby zal zelf communiceren wanneer dit precies zal gaan zijn.
Ook kunt u bij mij de digitale bestanden bijbestellen. Ik ben inmiddels druk aan het werk met het selecteren van de leukste foto's. Er zit zoveel leuks tussen dat het nog lastig kiezen wordt. Zodra ik klaar ben met alle shoots zal ik het laten weten en dan De foto's zijn los per stuk bij bestellen of in voordelig totaal pakket met alle HD bestanden (voor afdrukken) en alle webbestanden (voor op social media).

 

Hieronder alvast een sneak peek backstage:

 

Shoot in uw winkel

 Wilt u ook een gave shoot in uw winkel compleet met een pop-up studio speciaal op uw winkel afgestemd? Neem contact met me op voor alle mogelijkheden.

 

Hopelijk tot shoots, liefs Patricia