Shoeby Modellen Shoot


Op 11 mei 2022 was het weer zo ver. Op die dag vond de speciale Shoeby Modellen Shoot plaats in de vestiging van Shoeby in Venray.

Uw kinderen zijn daar gestyled en vervolgens als een echt model op de foto geweest in de speciale Prezoom Pop-up Shoeby studio. Ze mochten de gaafste Shoeby kleding aan en samen maakte we er een echt modellenfeestje van.  En er valt ook nog een gave prijs te winnen.
Vervolgens krijgt u van Shoeby een mooie afdruk gratis die u een tijdje later mag komen ophalen in de winkel. Shoeby zal zelf communiceren wanneer dit precies zal gaan zijn.
Vanaf 20 mei kunt u bij mij de digitale bestanden bestellen.
Speciaal voor Shoeby werk ik bij deze shoot met kortingen.

Zo krijg je 5 euro korting op de losse digitale HR bestanden en kan je een voordelig totaal pakket met alle HRD bestanden kopen voor een speciale bundel prijs. Deze prijs is afhankelijk van het aantal bestanden die er zijn gemaakt, maar heeft minimaal 10 mooie foto's.*

Met de digitale HR bestanden kan je de foto's zo vaak kan afdrukken voor eigen gebruik als je zelf wilt. Neem even contact met me op als je de foto's graag wilt bekijken.

 

 

Hieronder alvast een sneakpeek backstage en wat voorbeeld foto's van modellen die al bij besteld zijn:

 *De speciale  kortingsprijzen blijven geldig tot 1 juli 2022

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Shoot in uw winkel

 Wilt u ook een gave shoot in uw winkel compleet met een pop-up studio speciaal op uw winkel afgestemd? Neem contact met me op voor alle mogelijkheden.

 

Hopelijk tot shoots, liefs Patricia