· 

WIN WIN WIN Een Slaapfeestje!!

20 maart is het alweer lente!!

Tijd voor een feestje om de lente te vieren!

Met deze super toffe win actie maak je kans om in Maart of April zelf in jouw eigen huis een slaapfeestje te houden met 5 vriendjes of vriendinnetjes.

Momenteel hebben we 3 mega gave themafeestjes waar je uit kan kiezen.

Wil je op avontuur in een safari kamp met Expeditie Adventure? Hou je meer van superhelden en urban met het tipi kamp Superhero Monochrome? Of ben je van de regenbogen en zoete kleurtjes die je terug vind in het Tipi tenten kamp Rainbows & Unicorns.

De keuze is aan jou :)

 

Hoe doe je mee?


De slaapfeestje zijn bedoeld voor kinderen tussen de 5 en de 14. Vraag natuurlijk eerst even aan je ouders of die het goed vinden dat je mee doe en of je een slaapfeestje mag houden in maart of april.

* Volg ons op instagram @prezoom_nl en/of like onze facebook pagina; https://www.facebook.com/PrezoomFotostudio/
*
Reageer op ons bericht op facebook en/of instagram dat je graag mee doet en tag minimaal 3 andere mensen die deze actie ook leuk zouden vinden.
* Je bent bereidt om eind maart of in de maand april een slaapfeestje voor 6 personen te houden in je huis. Je hoeft niet perse jarig te zijn in deze maanden, maar het is voor ons wel belangrijk dat het feestje binnen 10 dagen na de winst ingepland wordt en dat het binnen 6 weken na de winst plaats heeft gevonden.
*Hou er rekening mee dat wij in Venray zitten en dat er wel een borg moet worden betaald bij het ophalen van de huur spullen. Deze krijg je uiteraard weer terug als alle spullen weer netjes bij ons terug ingeleverd zijn.
* De spullen dienen op tijd weer terug gebracht te worden en er dient zorgvuldig mee om gegaan te worden. De huurkosten vervallen als u wint, maar de spullen blijven uiteraard wel eigendom van Prezoom.

Verder zijn alle normale regels die betrekking hebben op het huren van onze slaapfeestjes ook van kracht