Home
  Bruidsfotografie
  Bolle Buikshoots
  Newborn, Baby & kidsshoots
  Modellenshoots
  Feest, Familie en Groepshoots
  Huisdieren Shoots
  Reclame en Bedrijfsfotografie
  Prezoom Events
  Stock & Overig Werk
  Portfolio
  Overzicht Prijzen & Producten
  Blog
  Contact
  Mijn werk aan jouw muur...

 

 
 

Nieuws update

Zoals jullie wellicht al wel gemerkt hebben ben ik druk bezig geweest het afgelopen jaar met de studio maar ook met commerciele shoots voor de verkoop.

Ik vind het laatste erg leuk om te doen en heb besloten dat ik daar voorlopig ook meer tijd aan wil gaan besteden, dit betekend dat ik minder tijd zal hebben voor de normale shoots.

Normale shoots kunnen nog steeds ingepland worden van dinsdag tot vrijdag. Maar ik zal er gewoon minder inplannen per maand zodat ik genoeg tijd heb om commerciele shoots te doen.

In December zijn wij gesloten van 23 december tot 7 januari.

Daarnaast ben ik afgelopen jaar flink aan het investeren geweest in mijn studio zowel in apparatuur, leuke props voor in de studio en mijn eigen ontwikkeling. Dit betekend dat er meer mogelijkheden zijn met o.a speciale achtergronden en dat we meer exclusieve accessoires ter beschikking hebben. Mijn prijzen zijn afgelopen jaar niet veranderd maar vanaf 2014 zal er wel een prijsverandering plaatsvinden. Voor de shoots die al gepland zijn in 2014 veranderd er uiteraard niets. Voor alle shoots die nog in het nieuwe jaar ingepland gaan worden gelden de nieuwe tarieven.


Juni 2015
Momenteel zijn er geen fotoshoots mogelijk wegens zwangerschapsverlof
zomermaanden
Vanaf ma 28 april t/m september heb ik weinig tijd om reguliere shoots in te plannen.
Carnaval
Tijdens de carnaval periode zijn wij gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Vanaf maandag 10 maart zijn we weer te bereiken.
Nieuws update
Prijzen 2014 en beschikbaarheid
Vakantie periode
Tot en met September zijn wij beperkt open wegens vakantie periode.
Gesloten vanaf 18 april-14 mei
In de periode 18-april-14 mei 2013 is Prezoom Fotostudio gesloten. We zijn nog steeds druk met de studio make-over en andere werkzaamheden en zullen in deze periode dus niet bereikbaar zijn voor shoots. Na 14 Mei zal Prezoom weer open zijn en kunnen er weer nieuwe shoots ingepland worden.

 

 
 
   
 
 

????line ?????? ???????? http://www.wtm.com.tw/activate.php ?????????N?D ???????? ???????? http://www.ylhs.net/policy.asp ???????????~?? http://on-night.com/taizhongjiaoxiaojie http://namhunghotel.com.vn/ContactUs.asp http://www.spsc.com.tw/help.asp http://rotary.rid3470.org.tw/load.php av?i?a?l?? ??????????AV