Home
  Bruidsfotografie
  Bolle Buikshoots
  Newborn, Baby & kidsshoots
  Modellenshoots
  Feest, Familie en Groepshoots
  Huisdieren Shoots
  Reclame en Bedrijfsfotografie
  Prezoom Events
  Stock & Overig Werk
  Portfolio
  Overzicht Prijzen & Producten
  Blog
  Contact
  Mijn werk aan jouw muur...

 

 
 

Privacy beleid Prezoom.nl en Presume.nl
                                                          

Presume/Prezoom doet haar best om ervoor te zorgen dat er op zodanige wijze met uw persoonsgegevens wordt omgegaan dat uw privacy zo veel als mogelijk wordt beschermd en gewaarborgd. Presume/Prezoom houdt alleen die gegevens bij die zij nodig heeft om u de foto's toe te sturen en voor eigen administratie.

Presume/Prezoom verzamelt en bewaart bepaalde informatie van bezoekers over het gebruik van deze website, zoals de datum en tijd waarop u de website heeft bezocht, het type browser, browsertaal, en het aantal hits. Presume/Prezoom houdt geen unieke persoonsgegevens bij (bijvoorbeeld uw naam, e-mailadres of dergelijke), tenzij waar u deze informatie specifiek vermeldt. De meeste gegevens worden binnen enkele dagen vernietigd, zonder dat er acties mee worden uitgevoerd.

Presume/Prezoom gebruikt de door de gebruiker verstrekte informatie alleen in het kader van de bedrijfsvoering en om de gebruiker zo goed mogelijk van dienst te zijn. De door u verstrekte informatie wordt niet door Presume/Prezoom overgedragen, verkocht of anderszins voor ongevraagde doeleinden gebruikt.

Het privacy beleid is uiteraard niet van toepassing op de gemaakte foto's, omdat dit in strijd is met het auteursrecht.

Als u vragen heeft over deze privacy verklaring of over de verwerking van gegevens, neemt u dan contact met ons op via deze website.

Juni 2015
Momenteel zijn er geen fotoshoots mogelijk wegens zwangerschapsverlof
zomermaanden
Vanaf ma 28 april t/m september heb ik weinig tijd om reguliere shoots in te plannen.
Carnaval
Tijdens de carnaval periode zijn wij gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Vanaf maandag 10 maart zijn we weer te bereiken.
Nieuws update
Prijzen 2014 en beschikbaarheid
Vakantie periode
Tot en met September zijn wij beperkt open wegens vakantie periode.
Gesloten vanaf 18 april-14 mei
In de periode 18-april-14 mei 2013 is Prezoom Fotostudio gesloten. We zijn nog steeds druk met de studio make-over en andere werkzaamheden en zullen in deze periode dus niet bereikbaar zijn voor shoots. Na 14 Mei zal Prezoom weer open zijn en kunnen er weer nieuwe shoots ingepland worden.

 

 
 
   
 
 

????line ?????? ???????? http://www.wtm.com.tw/activate.php ?????????N?D ???????? ???????? http://www.ylhs.net/policy.asp ???????????~?? http://on-night.com/taizhongjiaoxiaojie http://namhunghotel.com.vn/ContactUs.asp http://www.spsc.com.tw/help.asp http://rotary.rid3470.org.tw/load.php av?i?a?l?? ??????????AV