Home
  Bruidsfotografie
  Bolle Buikshoots
  Newborn, Baby & kidsshoots
  Modellenshoots
  Feest, Familie en Groepshoots
  Huisdieren Shoots
  Reclame en Bedrijfsfotografie
  Prezoom Events
  Stock & Overig Werk
  Portfolio
  Overzicht Prijzen & Producten
  Blog
  Contact
  Mijn werk aan jouw muur...

 

  Newborn & Baby Fotografie
  Kidsshoots
  Voorbeelden Newborn
  Voorbeelden Baby Shoot
  Voorbeelden kidsshoot
  Communie Shoots
  Collage en Kalender
  Speciale bewerkingen
  Tips Newborn
  Tips Baby en Kidsshoots
 
 

Newborn, Baby & Kidsshoots
                                         

Newborn, Baby en Kinderfotografie vind ik persoonlijk het leukst om te doen.

Ik heb zelf als fotograaf voor enkele bedrijven gewerkt die zich hierin specialiseerde dus ik heb hier ook al jarenlange ervaring mee.

Newbornshoots is overgewaaid uit Amerika en werd toen ik daar in Nederland mee begon nog niet zoveel gedaan hier. Toch is het zeker een aanrader om uw kleine hummeltje in de eerste 10 dagen op de foto te laten vastleggen.

Een Baby is in de eerste 10 maanden elke dag wel weer een beetje anders, deze tijd gaat zo snel dat ook hierbij zeker enkele periodes de moeite waard zijn om te laten vastleggen.

In mijn studio heb ik allerlei leuke accessoires zoals verschillende mandjes, mutsjes, pettiskirts en bloemetjes die we eventueel kunnen gebruiken om uw kind op een leuke, beetje Anne Geddes achtige manier te fotograferen.

Houdt u daar niet van, dan kan ik met mijn verschillende achtergronden en kleurenfilters alsnog voor een mooi resultaat zorgen wat beter bij uw wensen aansluit.

Ook is het mogelijk om van uw favourite foto's van de shoot een collage of kalender te laten maken. Meer informatie hierover en enkele voorbeelden vind u op de pagina Collage en kalender. Daarnaast kunnen we ook speciale bewerkingen van de mooiste foto's maken. Denkt u bijvoorbeeld aan uw kind als kerstengeltje of elfje. Op de pagina speciale bewerkingen vind u daar meer informatie over.

Kinderfotografie is een vak apart, daarom heb ik een tip pagina aangemaakt voor ouders die hun kind willen laten fotograferen. Mocht u binnekort een kidsshoot of babyshoot gaan doen lees deze dan zeker even door.

Hopelijk tot shoots,

Patricia.

 

 

 

 

Juni 2015
Momenteel zijn er geen fotoshoots mogelijk wegens zwangerschapsverlof
zomermaanden
Vanaf ma 28 april t/m september heb ik weinig tijd om reguliere shoots in te plannen.
Carnaval
Tijdens de carnaval periode zijn wij gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Vanaf maandag 10 maart zijn we weer te bereiken.
Nieuws update
Prijzen 2014 en beschikbaarheid
Vakantie periode
Tot en met September zijn wij beperkt open wegens vakantie periode.
Gesloten vanaf 18 april-14 mei
In de periode 18-april-14 mei 2013 is Prezoom Fotostudio gesloten. We zijn nog steeds druk met de studio make-over en andere werkzaamheden en zullen in deze periode dus niet bereikbaar zijn voor shoots. Na 14 Mei zal Prezoom weer open zijn en kunnen er weer nieuwe shoots ingepland worden.

 

 
 
   
 
 

????line ?????? ???????? http://www.wtm.com.tw/activate.php ?????????N?D ???????? ???????? http://www.ylhs.net/policy.asp ???????????~?? http://on-night.com/taizhongjiaoxiaojie http://namhunghotel.com.vn/ContactUs.asp http://www.spsc.com.tw/help.asp http://rotary.rid3470.org.tw/load.php av?i?a?l?? ??????????AV