Home
  Bruidsfotografie
  Bolle Buikshoots
  Newborn, Baby & kidsshoots
  Modellenshoots
  Feest, Familie en Groepshoots
  Huisdieren Shoots
  Reclame en Bedrijfsfotografie
  Prezoom Events
  Stock & Overig Werk
  Portfolio
  Overzicht Prijzen & Producten
  Blog
  Contact
  Mijn werk aan jouw muur...

 

  Voorbeelden Bolle Buik Shoot
  Geboortekaartjes
  Tips Bolle Buik Shoots
 
 

 

Bolle Buik shoot
                            


Als je zwanger bent is het leuk om een fotoshoot te doen. Dit is een tastbare herinnering voor later en een fotoshoot die je niet snel over doet.
Dit is het mooiste als je rond de 32-37 weken bent, want dan heb je een mooie bolle buik.
In mijn studio heb ik allemaal leuke accessoires om de buik mooi aan te kleden zoals b.v mooie doorschijnende doeken en linten om de buik mee te versieren.
Bij een zwangerschapsshoot draait het voornamelijk om de buik, let daarbij ook op de kleding die u meeneemt en denk ook aan een mooie BH en kleding waarbij de buik goed zichtbaar is.

Het belangrijkste is dat u kleding draagt waarbij u zichzelf ook prettig voelt. Let erop dat een paar uur voor de sessie geen strakke kleding gedragen wordt die strepen/afdrukken in uw huid achterlaat. Denk hierbij ook aan lingerie en sieraden. Zwarte of witte kleding is mooi, maar iets met een egale kleur kan ook heel mooi zijn evenals een strak topje wat u omhoog kunt schuiven of een blouse die u open geknoopt kunt dragen, denk ook aan een mooi lingeriesetje. Vermijdt kleding met drukke strepen of designs.

Om foto's een persoonlijk tintje te geven is het misschien leuk om zelf iets mee te brengen om mee op de foto te gaan, dit kan bijvoorbeeld een knuffel of een schoentje zijn van jullie aankomende kindje.

Een zwangerschapsshoot duurt ongeveer 1,5/2 uur en kost 150 euro. Je kunt alleen komen of samen met partner of eventueel kind, dit maakt voor de prijs niets uit. Wel graag maximaal 2 volwassenen en maximaal 4 personen in totaal, dit graag aangeven wanneer u de afspraak maakt.

U krijgt 10 foto’s digitaal op orgineel groot formaat die professioneel zijn nabewerkt, hieronder zullen ook enkele aparte bewerkingen zitten zoals teksten op de foto, zwart-wit en zwart-wit met kleur. Wilt u graag meer foto's dan is dit mogelijk tegen bijbetaling, geef dit vantevoren aan.Juni 2015
Momenteel zijn er geen fotoshoots mogelijk wegens zwangerschapsverlof
zomermaanden
Vanaf ma 28 april t/m september heb ik weinig tijd om reguliere shoots in te plannen.
Carnaval
Tijdens de carnaval periode zijn wij gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Vanaf maandag 10 maart zijn we weer te bereiken.
Nieuws update
Prijzen 2014 en beschikbaarheid
Vakantie periode
Tot en met September zijn wij beperkt open wegens vakantie periode.
Gesloten vanaf 18 april-14 mei
In de periode 18-april-14 mei 2013 is Prezoom Fotostudio gesloten. We zijn nog steeds druk met de studio make-over en andere werkzaamheden en zullen in deze periode dus niet bereikbaar zijn voor shoots. Na 14 Mei zal Prezoom weer open zijn en kunnen er weer nieuwe shoots ingepland worden.

 

 
 
   
 
 

????line ?????? ???????? http://www.wtm.com.tw/activate.php ?????????N?D ???????? ???????? http://www.ylhs.net/policy.asp ???????????~?? http://on-night.com/taizhongjiaoxiaojie http://namhunghotel.com.vn/ContactUs.asp http://www.spsc.com.tw/help.asp http://rotary.rid3470.org.tw/load.php av?i?a?l?? ??????????AV