Home
  Bruidsfotografie
  Bolle Buikshoots
  Newborn, Baby & kidsshoots
  Modellenshoots
  Feest, Familie en Groepshoots
  Huisdieren Shoots
  Reclame en Bedrijfsfotografie
  Prezoom Events
  Stock & Overig Werk
  Portfolio
  Overzicht Prijzen & Producten
  Blog
  Contact
  Mijn werk aan jouw muur...

 

 
 

Copyright/Auteursrecht
                                 

(ⓒ Patricia Verbruggen, Prezoom 2003-2010)

Geen enkele foto op deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij electronisch, mechanisch, of enige andere manier, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Patricia Verbruggen.

(ⓒ Patricia Verbruggen, Prezoom 2003-2010)

No photograph/picture on this website may be duplicated or published in any way (electronical, mechanicaly or any other way) without persmission in writing by Patricia Verbruggen.

Alle foto's zijn auteursrechtelijk beschermd.
Voor de gehele website (foto's, ontwerpen, webdesign en teksten etc) en ook de Prezoom hyes geldt Copyright ⓒ Patricia Verbruggen, Prezoom 2003-2010.

De fotograaf heeft als maker van de foto in beginsel het auteursrecht. Het auteursrecht geeft de maker van het werk het exclusieve recht om dat werk te exploiteren en te verveelvoudigen. De fotograaf beslist dus of het werk openbaar mag worden gemaakt en/of verveelvoudigd. Het auteursrecht geeft de fotograaf ook morale rechten zoals het recht op naamsvermelding. Het recht op naamsvermelding is in 1989 eindelijk opgenomen in de auteurswet.
Het nut van deze naamsvermelding waardoor er bij iedere foto een naam vermeld staat, is:

  • Het voor volgende gebruikers van een foto makkelijker maken de fotograaf te kunnen vinden en om toestemming te vragen.
  • Preventie tegen piraterij.
  • Het bevorderen van de naamsbekendheid van de fotograaf.

De bedoeling van het recht op naamsvermelding is dat bij iedere gepubliceerde foto de naam van de fotograaf of auteursrechthebbende wordt vermeld. De fotograaf heeft het recht om bij publicatie altijd geassocieerd te worden met de foto. Binnen de fotografie is de gangbare term die hiervoor gebruikt wordt het ‘bijschrift’. Het recht op naamsvermelding komt o.a. in de volgende situaties aan de orde:

  • Bij de publicatie van een foto;
  • Bij de openbare tentoonstelling van een foto;
  • Bij vertoning van een foto op televisie, internet of in een film;
  • Bij het gebruik van fotos voor billboards en in reclames.

Bij publicatie is de gewenste vorm de vermelding van de naam naast of bij elke foto apart.
In mijn geval is het gewenst dat er bij elke foto Patricia Verbruggen Prezoom staat vermeldt.

Voor publicatie of vermenigvuldiging van een foto is dus toestemming nodig van de fotograaf en in ruil voor die toestemming vraagt de fotograaf meestal een vergoeding.

Voor meer informatie over het auteursrecht verwijs ik u graag door naar:

www.auteursrecht.nl

www.fotografenfederatie.nl/cms/db.php3


Juni 2015
Momenteel zijn er geen fotoshoots mogelijk wegens zwangerschapsverlof
zomermaanden
Vanaf ma 28 april t/m september heb ik weinig tijd om reguliere shoots in te plannen.
Carnaval
Tijdens de carnaval periode zijn wij gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Vanaf maandag 10 maart zijn we weer te bereiken.
Nieuws update
Prijzen 2014 en beschikbaarheid
Vakantie periode
Tot en met September zijn wij beperkt open wegens vakantie periode.
Gesloten vanaf 18 april-14 mei
In de periode 18-april-14 mei 2013 is Prezoom Fotostudio gesloten. We zijn nog steeds druk met de studio make-over en andere werkzaamheden en zullen in deze periode dus niet bereikbaar zijn voor shoots. Na 14 Mei zal Prezoom weer open zijn en kunnen er weer nieuwe shoots ingepland worden.

 

 
 
   
 
 

????line ?????? ???????? http://www.wtm.com.tw/activate.php ?????????N?D ???????? ???????? http://www.ylhs.net/policy.asp ???????????~?? http://on-night.com/taizhongjiaoxiaojie http://namhunghotel.com.vn/ContactUs.asp http://www.spsc.com.tw/help.asp http://rotary.rid3470.org.tw/load.php av?i?a?l?? ??????????AV